Εορτή για την 25η Μαρτίου από τα Κατηχητικά Σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Γυθείου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2019 η εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες των Σεμιναρίων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας και το χορευτικό τμήμα του Ενιαίου Λυκείου Γυθείου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο ιεροδιάκονος π. Χριστόδουλος Κρουστάλλης, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας, ενώ ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Συμεών Λαμπρινάκος, πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας έκλεισε την εκδήλωσε με ένα χαιρετισμό, μεταφέροντας παράλληλα και τις πατρικές ευχές του Σεπτού Ποιμενάρχου μας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος.

Τα παιδιά μέσα από τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά και τους παραδοσιακούς χορούς ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στα ένδοξα ιστορικά γεγονότα της 25ης Μαρτίου και κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν και να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.


Εκτύπωση   Email