Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για το νέο έτος στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, πρώτη ημέρα του νέου έτους, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου, για την Δεσποτική Εορτή της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού καθώς επίσης και για την Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Ουρανοφάντορος, πλαισιούμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού, αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεώς μας και τον π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη, ενώ τους ιερούς ύμνους έψαλε ο πρωτοψάλτης του Ναού κ. Παναγιώτης Τζανάκος.

Στη συνέχεια, τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου Έτους, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας, παρουσία του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, του Διοικητού του Α.Τ. Γυθείου, Υπαστυνόμου Α’ κ. Βασιλάκου και του Διοικητού της Π.Υ. Γυθείου, Αντιπυράρχου κ. Γραφάκου.

Κατά τη διάρκεια της Δοξολογίας, ο προϊστάμενος του Ναού, αρχιμ. π. Νήφων Καρολεμέας, ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου μας για το νέο έτος 2021. (Πατήστε εδώ).

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και διένειμε στους παρευρισκομένους την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Οι ιερές Ακολουθίες τελέστηκαν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.


Εκτύπωση   Email