Τροποποίηση όρων διεξαγωγής διαγωνισμού για ακίνητο Μ. Μαντίνειας και αλλαγή ημερομηνίας λήξης προθεσμίας διαγωνισμών

 

Τροποποίηση των όρων διεξαγωγής του πλειοδοτικού διαγωνισμου για την πώληση του ακινήτου Μ. Μαντίνειας (συνοικισμός Μύρτου) της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ιδιοκτησίας Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης. 
1) Ως τιμή εκκίνησης ορίζεται η τιμή των 35.000 ευρώ.
2) Ο διαγωνισμός θα γίνει με την προαιρετική παρουσία των υποψηφίων συμμετεχόντων οι οποίοι σε περίπτωση προσκομίσεως ίσης προσφοράς, δύνανται να καταθέσουν προφορικά νέα υψηλότερη προσφορά με σκοπό την εύρεση του τελικού πλειοδότη. 
3) Ο πλειοδότης καλείται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της δημοπρασίας να καταβάλει το 20% του τιμήματος ως προκαταβολή για την αγορά, αλλιώς η δημοπρασία καθίσταται άκυρη με επιφύλαξη κάθε νόμιμης ενέργειας από την πλευρά της Ιεράς Μητροπόλεως έναντι του πλειοδότη ο οποίος δεν θα καταθέσει το ποσό εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος
4) Το συμβόλαιο αγοραπωλησίας του ακινήτου θα πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας. 
Οι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί για την εκποίηση ακινητων θα διεξαχθούν στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ενώπιον του Μητροπολιτικού Συμβουλίου.
Στοιχεία επικοινωνίας 27330-22214 (εσωτ. 4) ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση   Email